NY STOR KONTRAKT TIL VITEC

I dag signerte VITEC AS og Kværner Verdal AS en ny stor kontrakt. Arbeidet gjelder gigant-jacketen Johan Sverdrup Riser Platform (RP). Jacketen er hele 27.000 tonn tung, og blir den største som noensinne er bygd på Verdal. VITEC`s kontrakt gjelder; sveisetekniske tjenester, NDT, fabrikasjonsmåling og as built-dokumentasjon. Etter planen skal arbeidene starte rett over sommerferien, og jacketen skal leveres i april 2017.

VITEC skal gjøre sitt aller ytterste for at prosjektet skal bli vellykket, og vi gleder oss til å komme i gang med enda et storprosjekt for vår meget gode samarbeidspartner Kværner Verdal AS.

Daglig leder i VITEC, Håvard Haarstad og Senior Innkjøper i Kværner Verdal Per Olav Bye

Daglig leder i VITEC, Håvard Haarstad og Senior Innkjøper i Kværner Verdal Per Olav Bye